Met een verse blik naar je seksleven kijken

Daar wil ik graag bij helpen.

Als sekscoach en seksuologisch lichaamswerker ben ik gespecialiseerd in het werken met het lichaam en kan ik je begeleiden bij het bevrijden van seksuele blokkades die je misschien ervaart. We gebruiken ademhaling, beweging en aanraking om je te helpen verbinding te maken met je sensuele en seksuele zelf.

De sessies zijn geschikt voor mensen van alle seksuele voorkeuren en genders en we nemen de tijd om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Mijn doel is om je te helpen je seksualiteit te leren begrijpen en te vieren op een manier die voor jou werkt.

Ik bied een veilige en respectvolle ruimte om te ontdekken, te leren, te ontspannen en te groeien.

Is dit iets voor mij?

Dat is een goede vraag. Hieronder een lijstje van dingen waar je bij mij mee terrecht kan:

 • Je vind het moeilijk om grenzen aan te geven en je wilt leren hoe je dit kan doen
 • Je hebt last van onzekerheid en schaamte met betrekking tot je seksualiteit en wilt hier vanaf
 • Je wilt meer plezier en voldoening in je seksleven
 • Je hebt moeite met orgasmes
 • Je zit veel in je hoofd en mist het contact met je lijf
 • Je loopt vast in patronen in relatie tot partner(s)
 • Je wilt leren hoe je beter kunt communiceren over seks
 • Je wilt werken aan je seksueel zelfvertrouwen
 • Je hebt problemen met aantrekking of intimiteit en zoekt een neutrale ruimte om dit te onderzoeken.
 • Je wilt leren hoe je de seksuele fantasieën en verlangens van jezelf of je partner kunt verkennen en bevredigen.

Courtesan of Eguchi -  Katsukawa Shunshō

De bodhisattva in de gedaante van een sekswerker, het boeddhistische concept dat schijn onwerkelijk is en dat er geen fundamenteel verschil is tussen heiligheid en zondigheid.

Kijk uit, straks krijg je waar je om vraagt

Ik geloof erin dat de juiste vraag vaak het antwoord is. Ik geloof dat veel problemen met betrekking tot seks op te lossen zijn wanneer je echt leert te uiten wat je diep van binnen wilt. Wat je verlangens zijn maar ook waar je grenzen liggen.

En precies dat is waar ik graag bij help. Een omgeving te bieden waar alle aspecten van jou welkom zijn, ook de aspecten die niet zo fraai zijn of waar je je voor schaamt. De kwetsbare delen.

Je begeleiden met echt te voelen wat je wilt, zodat je daarna kunt oefenen met er om vragen.

Sessies

De sessies zijn in persoon, 90 minuten lang, in Delft of in Utrecht.

De structuur is niet zo ingewikkeld. Het start met een gratis intake gesprek (via zoom) om elkaar te leren kennen en om te kijken wat de behoefte is, hoe ik daarbij kan helpen en hoeveel sessies ik denk dat hiervoor nodig zijn. En dan plannen we die in.  

Elke sessie start met het bepalen wat we gaan doen, op basis van wat je wilt leren/bereiken/oefenen en wat je doelen zijn voor de lange termijn. Ik zal je suggesties voor oefeningen geven en dan kan jij bepalen welke richting het op gaat. Je bent zelf dus altijd in controle over wat er in een sessie gebeurt en welke kant het op gaat en ik zal voortdurend met je inchecken over hoe je je voelt en wat je nodig hebt.

Ik leg veel focus op "wat maakt dit voor jou een succes" en zal regelmatig met je afstemmen of het werk wat we doen nog steeds past met waar je naartoe wilt.

Lichaamswerk

Of te wel het "hands-on" gedeelte van dit werk. Aanraking is een belangrijk onderdeel van seksualiteit, ik bied de ruimte om in een neutrale omgeving te ontdekken en exploreren wat aanraking doet met je systeem. In je lichaam, in je gedachten en met betrekking to je opwinding.

Als het gaat om aanraking met een erotische context, dan is dit eenrichtingsverkeer. Van mij naar jou, alleen wanneer je het zelf aangeeft en met een strict hygiëneprotocol. Alle aanraking is uitsluitend ten behoeve van de leerdoelen van de sessies en wordt gedaan met alle respect voor jouw grenzen.

Denk aan aanraking  voor het ontdekken van je lichaam met betrekking tot vragen als:

 • Wat voor soort aanraking heb ik nu echt nodig?
 • Wat gebeurt er met me als ik precies krijg waar ik om vraag?
 • Wat voor soort aanraking geeft mij plezier?
 • Welke delen van mijn lijf zijn gevoelig of ervaren gevoelloosheid?
 • Wat valt er allemaal nog te ervaren en ontdekken?

Veiligheid, integriteit en ethiek

Alles wat ik doe binnen de sessies valt onder de ethische gedragscode van de ACSB.

Wat kort door de bocht neer komt op:

 • Privacy. Alles wat tijdens de sessies gebeurt blijft tussen ons. Ik zal de inhoud van onze sessies nooit met mensen delen. Met uitzondering van supervisie waar alles geanonimiseerd zal worden besproken.
 • Dit is geen sekswerk, ik hou mijn kleren ten alle tijden aan en als het gaat om aanraking met een erotische context is het eenrichtingsverkeer (van mij naar jou). Alle aanraking is uitsluitend ten behoeve van de leerdoelen en groei van de student en wordt zoveel mogelijk geleid door de client met alle respect voor diens grenzen.
 • Ik ben geen surrogaat partner en zal niet romantisch of seksueel betrokken raken bij een cliënt.
 • Ik hanteer een strict hygiene protocol en zal voor intieme aanrakingen altijd handschoenen dragen.
 • Consent is de basis van onze samenwerking. We doen alleen dingen waar vooraf expliciet consent voor is gegeven door jou en je kan op elk moment je consent weer intrekken en eventueel de sessie stoppen.

Prijzen

Sessies zijn 90 minuten in Delft en Utrecht.

 • 5 sessies: 750 euro
 • 10 sessies: 1400 euro

Losse sessies zijn ook mogelijk, op aanvraag.

Geïnteresseerd?